SPECIALIST-INN-OPSTELLINGEN (LEVEL 2)

 Algemene informatie
Deze training van 10 dagdelen is een specialisatie gericht op familieopstellingen en organisatieopstelling bedoeld voor diegene die een basisopleiding op het gebied van opstellingen of systemisch werk hebben gedaan en zowel werken met familie- als organisatievraagstukken. In de opleiding wordt aandacht besteed aan de uitbereiding van de theoretische kaders en het aanscherpen van de praktische (opstellings)vaardigheden.
Aan de hand van eigen ingebrachte casuïstiek is er veel ruimte om zelf te oefenen, zelfvertrouwen als facilitator te krijgen en nieuwe opstellingsvarianten aan te leren. Een goede opstap om deze methodiek met veel plezier in de dagelijkse praktijk te gebruiken.


Het programma

De belangrijkste inhoudelijke aspecten zijn:
- het inzicht krijgen in familiepatronen en familiedynamieken
- het inzicht krijgen in organisatiepatronen en organisatiedynamieken
- het energetisch waarnemen in familie- en organisatiesystemen
- het eigen maken van modellen, methodieken en theorieën die ondersteunend zijn bij het doen van familie- en organisatieopstellingen
- het professionaliseren van opstellingsvaardigheden
- het uitwerken van eigen familie- en organisatievraagstukken

Doelgroep

Deze 5-daagse cursus is bedoeld voor mensen die na het volgen van de cursus Coach-Inn Systemen of een basiscursus bij een ander instituut zich verder willen bekwamen in het begeleiden van familie- en organisatieopstellingen. Er kunnen maximaal 14 cursisten deelnemen aan deze cursus.
 
Toelating
Om deel te kunnen nemen aan deze cursus is de vooropleiding "Coach-Inn Systemen" of een vergelijkbare opleiding bij een ander instituut een vereiste. Het is mogelijk om bij twijfel een vrijblijvend intakegesprek aan te vragen.

Locatie
De cursus wordt gegeven in de trainingsruimte van Coach-Inn
Het Bolwerk, Woestijgerweg 172 3817 SP Amersfoort. De cursustijden zijn van 10.00-17.00 uur. Bij de snelkookpanuitvoering wordt er op de eerste twee dagen van 10.00-22.00 uur getraind. Op de laatste twee dagen is dat van 10.00-17.00 uur.

Detailinformatie

Trainingsdagen Aantal deeln.
(max.)
Prijs
incl. BTW
voor
part.
en excl. 
BTW
voor
zakelijke klanten 
(€)
 Inschrijven
Vragen
23 januari 2018
24 januari 2018
13 februari 2018
13 maart 2018
10 april 2018 
 14  € 1095
(incl.
lunch)
aanmeldformulier Voor vragen:
033-4451480 of
info@coach-inn.nl
 Terug naar overzicht workshop, trainingen en opleidingen