WORKSHOP INNERGY WATERS

Algemene informatie
 
Er zijn twee sets "Innergy Waters" gemanifesteerd; te weten de Transformatieset en de Chakraset. Zij bestaan uit 10 intentiedragers, een kaartset en bijbehorende energetische teksten. De transformatieset is een hulpbron om verschillende fases in transformatieprocessen te doorlopen. De chakraset helpt om de persoonlijke energiehuishouding te stroomlijnen en op peil te brengen.

Het mes in deze workshop "Innergy Waters" snijdt aan twee kanten. Enerzijds leert de deelnemer op praktische wijze hoe de verschillende elementen uit de sets persoonlijke ontwikkelingsprocessen kunnen ondersteunen en op welke manier deze gebruikt kunnen worden in de dagelijkse (coach- of therapie)praktijk. Anderzijds is er ruimte om eigen thema's uit te werken in energetische oefeningen waarbij de Innergy Waters een centrale rol zullen spelen.

Doelgroep
Deze workshop is bedoeld voor mensen die voor eigen gebruik of in consulten met anderen de  Innergy Waters intentiedragers willen gaan inzetten ter ondersteuning van transformatieprocessen en/of het managen van de persoonlijke energiehuishouding. 
 
Locatie
De cursus wordt gegeven door Nienke Binkhorst in de trainingsruimte van Coach-Inn
Het Bolwerk, Woestijgerweg 172 3817 SP Amersfoort. De cursustijden zijn van 10.00-17.00 uur. Voor een lunch wordt gezorgd. 
 
Detailinformatie
Cursusdata      Aantal deeln.
(max.)
Prijs 
(€) incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor zakelijke klanten
Aan-
melden
Vragen
24-9-2014

16 € 195
(inclusief
lunch, excl. set)

€ 235 (inclusief lunch, incl transformatie- en chakraset)
aanmeld formulier Voor
vragen:
033-
4451480 of mail
 
Terug naar overzicht workshop, trainingen en opleidingen