OUDER-KIND READING

Algemeen
Bij een ouder-kindreading wordt afgestemd op de vraag "Welke positie kan ik als ouder innemen, opdat mijn kind een gezonde groei kan doormaken". Daarmee zullen de meest actuele processen van het kind aan de orde komen en de manier waarop de ouder(s) het kind hierbij het beste ondersteuning kan bieden. De informatie is veelal metaforisch, maar door de herkenning goed toepasbaar in het dagelijkse leven. 
Kinderen vinden het doorgaans erg prettig als een ouder een dergelijke reading aanvraagt, omdat daarmee informatie boven tafel komt, die een kind zelf (nog) niet onder woorden kan brengen. Voor ouder geeft het rust en houvast om meer inzicht te krijgen in de "gebruiksaanwijzing" van hun kind. Soms zijn er subtiele wijzigingen in de manier van omgang nodig, die een wereld van verschil maken.
 
Het is mogelijk om voorafgaand aan de reading gerichte vragen te stellen, die dan in het proces van afstemmen mee worden genomen.

Een ouder-kindreading kan ontvangen worden tijdens een persoonlijke consult in het Bolwerk. Het kind hoeft daarbij niet aanwezig te zijn. Het is ook mogelijk om een reading op afstand te krijgen via skype, een ingesproken boodschap of mail.