Bij het programma “P.S. Je wordt Thuis gebracht-1”  is een tocht gemaakt van beneden naar boven via de thema’s Gegrond, Veilig, Autonoom, Leef, Onschuld, Vrij, Open, Compassie, Zelf-Expressie en Thuis met als doel om thuis te komen in jezelf.

Tijdens de reis “Van zielsverlangen naar Aardse vorm” die een vervolg is op P.S. Je wordt Thuis gebracht-1, loop je de weg van boven naar beneden. Deze zal starten in de Innerlijke Bron en gaat via Intuïtief Luisteren, Hogere Wil, Passie, Overgave, Onbevangenheid, Levensenergie, Eigen Wijsheid, Vruchtbaarheid om te komen tot een (Weder)Geboorte. Deze reis is er op gericht om vanuit authenticiteit en multi-dimensionaliteit datgene in de wereld neer te zetten waarvoor je ten diepste gekomen bent.

Iedere zoomsessie komt er een thema aan de orde waarmee de deelnemer op een actieve manier aan de slag gaat. De aangeboden oefeningen kennen een systemisch, energetisch, creatief en lichaamsgericht karakter. Net als in de eerste reis zal er een afwisselend programma zijn o.a. met visualisaties, creatieve oefeningen, opstellingen, ademsessies en energiewerk. Ieder thema wordt ook weer weergegeven in een transformerende energietekening. Die zal tijdens de zoomsessie getoond en besproken worden.

Doelgroep
Dit jaarprogramma is bedoeld voor diegenen die het jaarprogramma P.S. Je wordt thuis gebracht-1 gevolgd hebben live, via zoom of online en een vervolg willen geven aan hun persoonlijke ontwikkelingstraject.

Het programma zal doorgaan als er minimaal 10 deelnemers zijn.

Cursusdata en Tijden
2 november 2022
16 november 2022
30 november 2022
14 december 2022
11 januari 2023
25 januari 2023
8 februari 2023
22 februari 2023
8 maart 2023
22 maart 2023

Workshoptijd: 19.45 – 21.45 uur

Locatie
Je volgt dit programma vanuit jouw eigen huis. Je ontvangt een link om de zoomsessie bij te kunnen wonen.

Kosten
De kosten bedragen € 395 incl. BTW voor particulieren en € 395 excl. BTW voor diegene die BTW-plichtig zijn.

Het is mogelijk om het inschrijfgeld in termijnen te betalen.

De Zoom-sessies kunnen ook los gevolgd worden. De prijs is dan € 50 per sessie incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor diegene die BTW-plichtig zijn. Wil je je inschrijven voor een paar specifieke zoom-sessies, laat het dan weten via het opmerkingenveld van het inschrijfformulier.

Inschrijven
Meld je aan via het inschrijfformulier

Meer informatie over P.S. Je wordt Thuis gebracht -1: www.jewordtthuisgebracht.nl