Bij een bedrijfsreading wordt de bedrijfsenergie waargenomen en vertaald in een bruikbare metafoor. Deze informatie is behulpzaam bij het maken van keuzes, het uitzetten van strategieën, het nemen van beslissingen en het plegen van de juiste (management)interventies. De manier van waarnemen gaat voorbij aan cognitie en maakt het mogelijk om gerichter naar het krachtenveld te kijken dat in de onderstroom actief is. Energetische adviezen zijn daarbij doorgaans opvallend eenvoudig en goed uitvoerbaar.

Voorbeelden van een aspecten die in een  bedrijfsreading aan de orde kunnen komen, zijn:
– het fundament van de organisatie
– de succesfactoren van het bedrijf
– de gebouwen
– de organisatiestructuur
– de medewerkers
– de bedrijfscultuur
– de bedrijfsprocessen
– de producten
– het strategisch proces
– de financiële situatie
– de marktwerking

Je kunt een bedrijfsreading ontvangen tijdens een ongeveer twee uur durend persoonlijk consult. Het is ook mogelijk om een reading op afstand te krijgen via Skype, een ingesproken boodschap of een tekst per mail. Ongeacht de werkvorm die je kiest, ontvang je een geluidsbestand van de reading. Je kunt er bij een bedrijfsreading voor kiezen om gerichte vragen te stellen of te laten komen wat er komt.

Voor het maken van een afspraak voor een bedrijfsreading kun je het contactformulier invullen of bellen naar 033-4451480