Van iedere ervaring die we als mens op doen, slaan we informatie op in onze cellen. Soms zijn we ons er helemaal niet bewust van, wat we vastgezet hebben in ons lijf. Het draagt echter wel bij aan wie we zijn als mens en wat we doen. Soms kan dat een hele positieve uitwerking hebben, maar het zorgt echter ook voor beperkende overtuigingen en het ontwikkelen van niet effectieve defensiemechanismen. Met een innerlijk reis ga je op een actieve manier op zoek naar deze celherinneringen om ze vervolgens met proceswerk te herprogrammeren en te transformeren. De coach reist met je mee als gids en reisleider en begeleid je door de fases heen, die wat moeilijker toegankelijk voor je zijn. Als je aan de individuele cellen nieuwe informatie meegeeft, dan gaan zij zich op een andere manier delen en zo kan vernieuwing optreden zowel op het fysieke, emotionele, mentale als spirituele niveau.

Werkwijze
De innerlijke helende reis wordt gemaakt met behulp van energiewerk, visualisatie- en meditatietechnieken. Hierbij worden soms ondersteunende remedies en intentiedragers gebruikt zoals Innergy Waters bestaand uit een Verbinding-, Transformatie of Chakraset die door mijzelf ontwikkeld zijn, De Healing Arts van Joanne van Wijgerden en Aura-Soma van Vicky Wall.

Voor het maken van een afspraak voor een innerlijke reis kun je het contactformulier invullen of bellen naar 033-4451480