In organisaties is het altijd een hele kunst om te zien welk krachtenveld er in de onderstroom actief is, waardoor de processen gaan zoals ze gaan. Dat maakt het dikwijls ook lastig om op de juiste manier bij te sturen. Een organisatieopstelling is een effectieve werkvorm om inzicht te krijgen wat er zich onder de ijsberg afspeelt. Daarnaast kunnen in een organisatieopstelling strategieën uitgetest worden of op zoek gegaan worden naar nieuwe opties en mogelijkheden

Organisatieopstelling kunnen gemaakt worden in een 1-op-1 setting of in een groep. Hierbij kunnen externe mensen als representant fungeren of is het mogelijk om de medewerkers zelf in de opstelling ervaring op te laten doen.

Informatie
Wil je meer informatie over de mogelijkheden van organisatieopstellingen bij Coach-Inn vul dan het contactformulier in of bel naar 033-4451480.

Workshops en Opleidingen
Wil je zelf leren om organisatieopstellingen te faciliteren en begeleiden? Coach-Inn kent geen aparte opleiding voor organisatieopstellingen. De techniek van het organisatie-opstellen komt in combinatie met familieopstellingen aan de orde in de onderstaande trainingen:
– Coach-Inn-Systemen (Level 1) – 5 dagen
– Specialist-Inn-Opstellingen (Level 2) – 5 dagen
– Verdieping en Transformatiedag – 1 dag

De bovenstaande opleidingen kunnen ook incompany gegeven worden.