Iedereen kent wel momenten in het leven (zakelijk of privé, individueel of met groep/team) dat het prettig is als er een onafhankelijke persoon een tijdje op gepaste afstand in het proces meeloopt. Iemand die in staat is om te luisteren, te spiegelen, inzichtgevende vragen te stellen, te helpen ordenen of het wijzen van de weg. Soms gaat dat over de behoefte aan begeleiding bij hele basale en praktische (loopbaan)vragen, soms zijn het meer diepgaande en existentiële transformatie- en levensvraagstukken die de aanleiding vormen om hulp en coaching in te roepen. In beide gevallen is er echter het verlangen om dingen anders te doen en te gaan staan voor wat jij of jullie willen en voelen op een manier die passend is. Uiteindelijk gaat het om toevoegen, loslaten of veranderen van aanwezige kennis, vaardigheden, overtuigingen, houdings- en gedragsaspecten waardoor de gewenste resultaten bereikt worden.

Werkwijze
Aangezien ieder mens en iedere organisatie anders is, bestaat er bij Coach-Inn geen standaard coachtraject. Per individu of team wordt bekeken welke aanpak het meest passend lijkt. Ik ben een coach, die staat voor de inzet van verrassende, nieuwetijdse en doelgerichte methodieken. Ik probeer om jou op een to-the-point manier tot de gewenste output te laten komen, zonder het bouwwerk of de machine helemaal af te breken of uit elkaar te halen. Ik streef naar oplossingen en veranderingen die ook op lange termijn houdbaar zijn.
Doorgaans is het voorstel om gewoon maar een afspraak te maken voor een eerste coachgesprek. Hierin wordt dan geïnventariseerd wat precies de coachvraag is en welke methodiek daarbij past. De lengte van deze afspraak is dusdanig dat er ook nog ruimte overblijft voor een eerste ontwikkelstap.

Doelgroep
Een ieder is welkom die toe is aan groei en ontwikkeling. Dit kan gaan over individuen, relaties, families, organisaties, teams en samenwerkingspartners.

Gebruikte methodieken
Tijdens de coaching wordt gebruik gemaakt van verschillende methodieken. Denk hierbij aan:
– gesprekken
– systemisch werk (familie- en organisatieopstellingen)
– energetisch lichaamswerk (energiereading, bedrijfsreading, innerlijke reizen, visualisaties, healing, energiemanagement)
– lichaamsgerichte coaching en ademcoaching
– het werken met energetische intentiedragers (De Innergy Waters – verbinding, chakra- of transformatieset ontwikkeld door mijzelf, de Healingarts van Joanne van Wijgerden of Aura-Soma van Vicky Wall)
– creatieve en associatieve oefeningen
– Human Design (ontdek je energetische blauwdruk) en Human Design opstellingen
– karakterstructuren (welk masker zet je op als je onder druk kom te staan?)

Ik ben een allround coach met de volgende specialismen:
– tweede en derde generatie vraagstukken voortkomend uit het verblijf van (voor)ouders in Indonesië
– meerlingschap, tweeling(ziel)schap en (vermeend) verlies van een tweelinghelft
– energiemanagement
– effectief omgaan met hoog-gevoeligheid
– voedingsvraagstukken

Voor het maken van een afspraak voor een coachsessie kun je het contactformulier invullen of bellen naar 033-4451480