Aan de ademhaling kun je veel aflezen hoe iemand leeft en waar pantsering is ontstaan, dikwijls al in de vroege jeugd. Het zijn deze beschermingsmechanismen die maken dat de energie niet vrijuit stroomt. Hierdoor ontstaan fysieke, mentaal/emotionele of spirituele problemen, patronen en soms ook ziektes .

In ademcoaching wordt de coachee zich op een actieve manier bewust van het eigen adempatroon en leert om op een open manier te ademen (van onderkant bekken tot aan bovenkant schouders). Dit zorgt voor een verhoging van de vitaliteit, het opheffen van blokkades en integratie van emoties behorende bij vroegere gebeurtenissen.

Een ademsessie duurt 1,5 tot 2 uur. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van een verbindende, circulaire, transformerende manier van ademhalen en lichaamsgerichte coaching. Na een paar begeleidde sessies is de coachee in staat om ook zelf-sessies te doen. De sessie kan live en ook on-line plaatsvinden.

Door dagelijks 100 van deze ademhalingen te doen, zal al snel een enorme verbetering in het adempatroon waargenomen worden. Een wezenlijke doorbraak die tot een levens-veranderende ervaring kan uitgroeien.

Wil je liever in groepsverband kennismaken met deze ademtechniek dan is dat ook mogelijk. Er wordt regelmatig een Adem-Inn georganiseerd; een twee uur durende workshop waarbij de deelnemer actief ervaart wat deze circulaire manier van ademen voor hem of haar kan betekenen. In de agenda staan de geplande data. Is die er niet? Laat me weten dat je interesse hebt.

In de workshop Ademinterventies-Inn-Coaching maak je kennis met manieren om de adem te “lezen” en oefent met werkvormen en ademgerichte interventies die in coaching en therapie ingezet kunnen worden om patronen te doorbreken en verlangens te realiseren.