Bij een persoonlijke reading of aurareading wordt het energieveld van een persoon of een relatie gelezen. Het energieveld is een grote archiefkast en bevat informatie over het verleden, heden en de nabije toekomst. De intuïtieve energieprikkels en impulsen worden door gerichte afstemming van de reader waargenomen in de vorm van beelden, kleuren en geluiden en met een speciale communicatietechniek vertaald in een energetische metafoor, die inzichtgevend, helend en transformerend werkt. Deze techniek kan overigens door iedereen aangeleerd worden.
Een reading is een boeiende energetische reis door de aura en langs de chakra’s van degene die geread wordt, die ook op langere termijn veel impact heeft en belangrijke bijdrage levert aan het verbeteren van het energiemanagement.

Je kunt een reading ontvangen tijdens een ongeveer twee uur durend persoonlijk consult. Het is ook mogelijk om een reading op afstand te krijgen via Skype, een ingesproken boodschap of een tekst per mail. Ongeacht de werkvorm die je kiest, ontvang je een geluidsbestand van de reading. Je kunt er bij een reading voor kiezen om gerichte vragen te stellen of te laten komen wat er komt.

Voor het maken van een afspraak voor een persoonlijke reading kun je het contactformulier invullen of bellen naar 033-4451480