In de wijze waarop je ademt, kan veel afgeleid worden over hoe jij gewoon bent om door het leven te gaan. Het toont enerzijds datgene waarin je authentiek en krachtig bent. Anderzijds geeft jouw adempatroon inzicht in daar waar je ooit bij jezelf weg bent gegaan. Vaak zijn het hele oude (jeugd)ervaringen, die er voor gezorgd hebben dat er blokkades in het fysieke en energetische lichaam ontstaan. Een onvolledige of onjuiste ademhaling is daar de oorzaak en/of het gevolg van.

Tijdens de Adem-Inn staat de circulaire, verbonden ademhaling centraal. Door in deze workshop onder begeleiding deze transformerende ademtechniek toe te passen, kan je jezelf revitaliseren, jouw adempatroon verbeteren en (oude) emoties integreren. Dit draagt bij aan een gezonder leven, zorgt voor ruimte en geeft nieuwe inspiratie en energie.

Doelgroep:
Een ieder die wil ervaren wat de circulaire, verbonden ademtechniek kan betekenen in het kader van persoonlijke ontwikkeling is van harte welkom. Je mag wel, maar hoeft geen ervaring met deze manier van ademen te hebben om met deze workshop mee te doen.

Workshopdatum: 13 mei 2024

Workshoptijd: 19.30-21.45 uur

Begeleiding: De begeleiding is in handen van Nienke Binkhorst.

Kosten: De kosten bedragen € 50 incl. BTW voor een particulieren en € 50 excl. BTW voor diegene die BTW-plichtig zijn

Locatie: De workshop wordt gegeven in het Bolwerk Woestijgerweg 172 in Amersfoort.

Inschrijven: via het inschrijfformulier. Na ontvangst, wordt een bevestiging en factuur toegestuurd.