In deze tweedaagse transformerende workshop ga je op ontdekkingstocht in jezelf met Human Design en de verbonden ademhaling. Aan het begin van de workshop formuleer je een verlangen dat je zou willen realiseren in je leven en aandacht wil geven in deze workshop. Vervolgens duik je op basis daarvan zowel theoretisch als ook praktisch in jouw energetische blauwdruk met behulp van Human Design. Je krijgt inzicht in het type dat je bent en welke strategie daarbij hoort. Je doet kleine oefeningen die je laten voelen en ervaren hoe je bedoeld bent en hoe je het beste met jouw energie om kan gaan. Hierdoor ervaar je meer flow en moeiteloosheid in je leven.

Iedere deelnemer kan daarnaast een grotere Human Design Opstelling maken. Deze helpt om oude conditioneringen los te laten waardoor je jouw intentie waar kan maken. Minimaal twee verbonden ademsessies zetten het transformatieproces extra kracht bij en zorgen voor de integratie van de belangrijkste eye-openers en de nieuwe bewegingen in je ontwikkelingsproces.

Doelgroep: iedereen die behoefte heeft aan transformatie en daarvoor de eigen energetische blauwdruk (zijn of haar Human Design) wil ontdekken en ontvouwen is van harte welkom. Je hebt geen voorkennis over Human Design en de verbonden adem nodig om deze workshop te volgen.

Heb je vooraf al wel een keer een Human Design Consult ontvangen van mij of van iemand anders dan is dat een goede voorbereiding om op een diepere laag de impact van jouw blauwdruk te gaan ervaren.

Begeleiding: de begeleiding is in handen van Nienke Binkhorst. De verbonden ademsessies zullen door Nienke Binkhorst en Marian Rozendaal gefaciliteerd worden.

Aantal deelnemers: aan de workshop Adem je Human-Designopstelling Inn kunnen maximaal 8 mensen deelnemen

Workshopdatum: De workshop wordt gehouden op 1 en 2 december 2023

Workshoptijd: 10.00-17.30 uur

Kosten: De kosten bedragen € 375 incl. BTW voor een particulieren en € 375 excl. BTW voor degenen die BTW-plichtig zijn

Locatie: De workshop wordt gegeven in het Bolwerk Woestijgerweg 172 in Amersfoort.

Lunch: Tussen de middag zal er een heerlijke lunch geserveerd worden.

Inschrijven: via het inschrijfformulier. Na ontvangst, wordt een bevestiging en factuur toegestuurd.