Aan de manier waarop iemand ademhaalt, kan veel afgeleid worden hoe deze persoon in het leven staat. Daar waar de adem niet komt, zijn vaak oude ervaringen opgeslagen die voor ongewenste blokkades en belemmeringen zorgen. Daarom is het kunnen “lezen” van adempatronen een erg handige tool in coaching. Daarnaast kunnen vaak een paar eenvoudige bewustwordingsoefeningen, verkenningsoefeningen en andere ademinterventies een groot verschil voor een coachee maken. De deelnemer doet in de workshop “Ademinterventies-Inn-Coaching” kennis en vaardigheden op om meer ademgericht te kunnen coachen. Doordat de deelnemers elkaar coachen in deze workshop kun je ook zelf “op adem komen”.

Onderwerpen die aan de orde komen, zijn:

  • de ademhaling fysiek bekeken
  • ademobservaties en de betekenis hiervan
  • verkenningsoefeningen om meer bewustzijn over de adem op te doen
  • ademanalyse
  • karakterstructuren en adempatronen
  • ademinterventies
  • het werken met de Innergy Water remedieset “Op Adem (Thuis)komen” in ademgerichte coaching

Doelgroep:
Deze workshop is bedoeld voor coaches, trainers en therapeuten die willen leren om ademinterventies te kunnen  toepassen in coaching. Het is handig om ervaring te hebben met (lichaamsgerichte) coaching.

Workshopdatum: 6 oktober 2023

Workshoptijd: 10.00-17.00 uur

Begeleiding: De begeleiding is in handen van Nienke Binkhorst

Kosten: De kosten bedragen € 195 incl. BTW voor een particulieren en € 195 excl. BTW voor diegene die BTW-plichtig zijn. Wil je de Innery Water remedieset “Op Adem (Thuis)komen”  ook afnemen? Deze biedt extra ondersteuning bij het creëren van een open ademhaling om bij jezelf te komen. Dat kan bij deze workshop tegen gereduceerd tarief). De kosten bedragen dan voor de workshop € 255 incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor diegene die BTW-plichtig zijn.

Locatie: De workshop wordt gegeven in het Bolwerk Woestijgerweg 172 in Amersfoort.

Lunch: Tussen de middag zal er een lunch verzorgd worden.

Inschrijven: via het inschrijfformulier. Na ontvangst, wordt een bevestiging en factuur toegestuurd.