Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken:  last van de ongemakken en beperkingen voortkomend uit familiepatronen. Het is een uitdaging om ze te doorbreken. Vaak komt dat doordat we geen inzicht hebben in de onderliggende dynamieken. Een familieopstelling is een werkvorm die op een visuele manier inzichtelijk maakt wat er speelt in de onderstroom en welk proceswerk nodig is om deze patronen te doorbreken. Oude meetlatten worden herijkt en terugkerende belemmeringen worden weggenomen.

Tijdens de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen kan de deelnemer een levensvraag uitwerken met behulp van een familieopstelling. Tijdens de dag worden er vier vragen behandeld. Er zullen naast vraagstellers  representanten aanwezig zijn, die het mogelijk maken om ook voor grotere families een opstelling te kunnen maken. Tijdens deze workshop is er geen voorkennis nodig. De deelnemer wordt in overzichtelijke stappen meegenomen in het proces van het opstellen.

 

Begeleiding: De begeleiding is in handen van Nienke Binkhorst

Workshoptijd: van 10.00 tot ca. 17.30 uur.

Kosten: De kosten bedragen voor een vraagsteller € 195 incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor hen die de rekening zakelijk opvoeren en BTW plichtig zijn. Representanten die nog niet iets eerder bij Coach-Inn gedaan hebben, betalen € 75 incl. BTW.

Locatie: De workshop wordt gegeven in het Bolwerk Woestijgerweg 172 in Amersfoort.

Lunch: Tussen de middag zal er een lunch verzorgd worden.

Inschrijven: via het inschrijfformulier. Na ontvangst, wordt een bevestiging en factuur toegestuurd.