In de wijze waarop je ademt, kan veel afgeleid worden over hoe jij gewoon bent om door het leven te gaan. Het toont enerzijds datgene waarin je authentiek en krachtig bent. Anderzijds geeft jouw adempatroon inzicht in daar waar je ooit bij jezelf weg bent gegaan. Vaak zijn het hele oude (jeugd)ervaringen, die er voor gezorgd hebben dat er blokkades in het fysieke en energetische lichaam ontstaan. Een onvolledige of onjuiste ademhaling is daar de oorzaak en/of het gevolg van.

Ook nu in tijden van verhoogde angst, stress, grotere veranderingen, hoge (werk)druk en transformerende energiefrequenties kan het zijn dat je met jouw ademhaling niet jouw volledige ruimte inneemt en potentie benut.

In deze via Zoom gehouden ademworkshop, worden verschillende ademoefeningen aangeboden, zodat jij je bewust kan worden van jouw adempatroon. Daarnaast kan je ervaringsgericht ontdekken hoe jij door gebruik te maken van een circulaire, verbindende manier van ademhalen jezelf kunt ondersteunen in transformatieprocessen. Deze manier van ademen verbetert jouw adempatroon, zorgt voor revitaliseren en maakt het mogelijk om oude emoties te integreren.

Doelgroep:
Een ieder die wil ervaren wat de adem kan betekenen in het kader van bewustwording, ontspanning, revitaliseren en persoonlijke ontwikkeling is van harte welkom bij deze Zoom-bijeenkomst. Je hoeft geen ervaring met deze of andere ademtechnieken te hebben.

Workshopdatum: 23 maart 2021

Workshoptijd: 19.30-21.30 uur

Begeleiding: De begeleiding is in handen van Nienke Binkhorst.

Kosten: Ik laat de balans van geven en nemen graag bij jou. Je kunt jouw bijdrage vooraf of na die tijd over maken naar Coach-Inn NL66INGB0006700271 o.v.v. van Adem-Inn of via de betaallink

Locatie: De workshop volg je on-line in jouw “huiskamer”.

Inschrijven: aanmelding kan via de registratielink

NB. Het kan even duren voor je de bevestiging ontvangen hebt. Check voor de zekerheid ook of deze per ongeluk in de spam terecht gekomen is. Mocht dat niet geval zijn, stuur dan een mail naar info@coach-inn.nl.

Benodigdheden: Voor de workshop heb je een matrasje/matje, evt. een backjack, twee kussens, een dekentje, evt. een balletje ter grootte van een tennisbal en een stevige sjaal nodig. Zorg daarnaast dat je wat te drinken in de buurt hebt.