Vele van ons zullen de zin “P.S. je wordt thuisgebracht” nog herinneren als de dag van gister. Vaak stond en staat deze op een uitnodiging voor een verjaardagsfeestje. In de basis natuurlijk een blijde en “onschuldige” boodschap, maar ook een gebeurtenis die de aanleiding vormt voor het ontstaan van beschermingsmechanismen met alle grote lange termijn gevolgen van dien. Hoe vaak lieten we onszelf in de steek en gingen in de aanpassing in de hoop dat we op een partijtje mochten komen of probeerden met man en macht emoties en verdriet te managen als bleek dat we niet tot de uitverkorenen behoorden…..

Dit is slechts een voorbeeld van de vele ervaringen in onze jeugd waardoor we “dapper” besloten om bij onszelf weg te gaan. Deze bleken later een belangrijke oorzaak te zijn voor het ontwikkelen van hardnekkige defensiepatronen.

Het jaarprogramma “P.S. Je wordt thuisgebracht” is een uit 10 stappen bestaande 10-daagse transformerende ontdekkingstocht naar wie je werkelijk in essentie bent en wat je den diepste wil. Onderweg worden blokkades en belemmeringen opgeheven die realisatie van deze innerlijke verlangens in de weg staan. Het uiteindelijke reisdoel is  “In jezelf Thuiskomen”.

Met een groot scala aan systemische, energetische, lichaamsgerichte en ademoefeningen komen een voor de volgende 10 thema’s aan de orde: gegrond, veilig, autonoom, leef, onschuld, vrij, open, compassie, zelf-expressie en thuis. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van de remedies uit de Innergy Waters serie “Op Adem Thuis-Komen“.

Tot slot nog even dit. Voor dit feestje ben je van harte uitgenodigd en vergeet niet: Je wordt thuisgebracht!

Doelgroep:
Dit jaarprogramma is bedoeld voor een ieder die op een afwisselende en ook diepgaande manier met persoonlijke ontwikkeling en het vormgeven van verlangens bezig wil zijn. Omdat er zoveel verschillende werkvormen en technieken aangeboden worden, is het ook interessant voor (coach)professionals die hun vaardigheden in systemisch, energetisch en lichaamsgericht werken aan willen scherpen.

Data Jaarprogramma:

  • 17 september 2021 (intenties formuleren en gegrond)
  • 15 oktober 2021 (veilig)
  • 26 november 2021 (autonoom)
  • 17 december 2021 (leef)
  • 21 januari 2022 (onschuld)
  • 18 februari 2022 (vrij)
  • 18 maart 2022 (open)
  • 15 april 2022 (compassie)
  • 13 mei 2022 (zelf-expressie)
  • 24 juni 2022 (thuis)

Workshoptijd: 10.00-17.00 uur

Begeleiding: De begeleiding is in handen van Nienke Binkhorst

Kosten: De kosten bedragen € 1275 incl. BTW voor particulieren en € 1275 excl. BTW voor diegene die BTW-plichtig zijn. Dit bedrag is inclusief lunch en de remedieset “Op Adem Thuis-Komen“.

Het is mogelijk om het inschrijfgeld in termijnen te betalen.

Op basis van beschikbaarheid kunnen de workshopdagen ook los gevolgd worden. De prijs is dan € 195 per dag incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor diegene die BTW-plichtig zijn. Dit bedrag is inclusief lunch, excl. remedieset. Wil je je inschrijven voor een paar specifieke dagen, laat het dan weten via het opmerkingenveld van het onderstaande inschrijfformulier.

Locatie: De workshop wordt gegeven in het Bolwerk Woestijgerweg 172 in Amersfoort.

Lunch: Tussen de middag zal er een lunch verzorgd worden.

Inschrijven: via het inschrijfformulier. Na ontvangst, wordt een bevestiging en factuur toegestuurd.

Meer informatie: zie ook de speciale website www.jewordtthuisgebracht.nl