Het jaarprogramma “P.S. Je wordt thuisgebracht” is een uit 10 stappen bestaande 10-daagse transformerende ontdekkingstocht naar wie je werkelijk in essentie bent en wat je den diepste wil. Onderweg worden blokkades en belemmeringen opgeheven die realisatie van deze innerlijke verlangens in de weg staan. Het uiteindelijke reisdoel is  “In jezelf Thuiskomen”.

Met een groot scala aan systemische, energetische, lichaamsgerichte en ademoefeningen komen een voor de volgende 10 thema’s aan de orde: gegrond, veilig, autonoom, leef, onschuld, vrij, open, compassie, zelf-expressie en thuis. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van de remedies uit de Innergy Waters serie “Op Adem Thuis-Komen“.

Naast de maandelijkse live-bijeenkomsten krijg je ook toegang tot een online omgeving waar per thema tien inzicht gevende oefeningen staan die je voor jezelf kunt doen als extra ondersteuning tussen de reisdagen door.

Doelgroep:
Dit jaarprogramma is bedoeld voor een ieder die op een afwisselende en ook diepgaande manier met persoonlijke ontwikkeling en het vormgeven van verlangens bezig wil zijn. Omdat er zoveel verschillende werkvormen en technieken aangeboden worden, is het ook interessant voor (coach)professionals die hun vaardigheden in systemisch, energetisch en lichaamsgericht werken aan willen scherpen.

Data Jaarprogramma Level 1:

  • 21 september 2022 (intenties formuleren en gegrond – LET OP startdatum is gewijzigd!)
  • 12 oktober 2022 (veilig)
  • 16 november 2022 (autonoom)
  • 14 december 2022 (leef)
  • 18 januari 2023 (onschuld)
  • 15 februari 2023 (vrij)
  • 15 maart 2023 (open)
  • 19 april 2023 (compassie)
  • 17 mei 2023 (zelf-expressie)
  • 14 juni 2023 (thuis)

Workshoptijd: 10.00-17.00 uur

Begeleiding: De begeleiding is in handen van Nienke Binkhorst

Kosten: De kosten bedragen € 1275 incl. BTW voor particulieren en € 1275 excl. BTW voor diegene die BTW-plichtig zijn. Dit bedrag is inclusief lunch, de remedieset “Op Adem Thuis-Komen” en de toegang tot de extra online omgeving.

Het is mogelijk om het inschrijfgeld in termijnen te betalen.

Op basis van beschikbaarheid kunnen de workshopdagen ook los gevolgd worden. De prijs is dan € 195 per dag incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor diegene die BTW-plichtig zijn. Dit bedrag is inclusief lunch, excl. remedieset. Wil je je inschrijven voor een paar specifieke dagen, laat het dan weten via het opmerkingenveld van het onderstaande inschrijfformulier.

Locatie: De workshop wordt gegeven in het Bolwerk Woestijgerweg 172 in Amersfoort.

Lunch: Tussen de middag zal er een lunch verzorgd worden.

Inschrijven: via het inschrijfformulier. Na ontvangst, wordt een bevestiging en factuur toegestuurd.

Meer informatie: zie ook de speciale website www.jewordtthuisgebracht.nl

 

Voor diegene die al eerder meegedaan hebben aan P.S. Je wordt Thuis gebracht, start er in het najaar van 2022 een reis met een geheel nieuw programma.