Het programma “P.S. Je wordt Thuis gebracht-Zoom” is een uit 10 etappes bestaande Innerlijke Reis waar bij je op zoek gaat naar jouw essentie en authenticiteit. Om de drie weken ontmoeten de reisgenoten elkaar in de avonduren via Zoom. Dan worden er 3 of 4 oefeningen aangeboden die je onder begeleiding in jouw huiskamer kunt doen. Zijn zijn inzicht-gevend en transformerend, waardoor je jezelf (her)vindt en stapje voor stapje “Thuis kan komen in jezelf”.

De reis gaat van Gegrond, Veilig, Autonoom, Leef via Onschuld, Vrij, Open, Compassie, Zelf-Expressie naar Thuis. Al deze thema’s zullen benaderd worden vanuit systemische, energetische en lichaamsgerichte perspectieven. De energieën van de remedieset “Op Adem Thuiskomen” vormen de rode draad in dit programma. Zij zullen sowieso hun werk op afstand doen. Ook kun je besluiten om op een actievere manier gebruik te maken van deze intentiedragers door de set aan te schaffen en mee te nemen op jouw reis.

Het belooft een onvergetelijke, waardevolle en wezenlijke ervaring te worden die jou doet groeien en dichter bij jezelf brengt.

Doelgroep
Dit jaarprogramma is bedoeld voor een ieder die op een afwisselende en ook diepgaande manier met persoonlijke ontwikkeling en het vormgeven van verlangens bezig wil zijn. Omdat er zoveel verschillende werkvormen en technieken aangeboden worden, is het ook interessant voor (coach)professionals die hun (online)-vaardigheden in systemisch, energetisch en lichaamsgericht werken aan willen scherpen.

Cursusdata en Tijden
Voor deze cursus zijn nog geen data gepland. Heb je interesse, laat het weten.

Workshoptijd: 19.45 – 21.45 uur

Locatie
Je volgt dit programma vanuit jouw eigen huis. Je ontvangt een link om de zoomsessie bij te kunnen wonen.

Kosten
De kosten bedragen € 375 incl. BTW voor particulieren en € 375 excl. BTW voor diegene die BTW-plichtig zijn. Dit bedrag is inclusief toegang tot het online-zelfstudieprogramma en exclusief de remedieset “Op Adem Thuis-Komen“.

Het is mogelijk om het inschrijfgeld in termijnen te betalen.

De Zoom-sessies kunnen ook los gevolgd worden. De prijs is dan € 50 per sessie incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor diegene die BTW-plichtig zijn. Dit bedrag is exclusief remedieset. Wil je je inschrijven voor een paar specifieke zoom-sessies, laat het dan weten via het opmerkingenveld van het inschrijfformulier.

De remedieset “Op Adem Thuis Komen” bestaand uit 10 energietekeningen bijbehorende energetische teksten en intentiedragers kan door deelnemers aan deze Zoom-reis voor € 55 in plaats van € 75 afgenomen worden.

Mocht onderweg toch individuele coaching nodig zijn, dan geldt een gereduceerd coachtarief van € 90 incl. BTW per uur. Ook is een strippenkaart van 5 uur mogelijk. Deze kost  € 425 incl. BTW

Inschrijven
Meld je aan via het inschrijfformulier

Meer informatie: zie ook de speciale website www.jewordtthuisgebracht.nl