Wil je deze bijzondere tijd gebruiken om meer inzicht te krijgen in wie je bent, wat je wil en blokkades opheffen, die realisatie hiervan in de weg staan? Meld je dan aan voor de tiendelige online workshopserie “P.S. Je wordt Thuisgebracht” die via ZOOM wordt gegeven.

Aan het begin van de serie bepaal jij met welke intentie of verlangen jij aan het werk gaat. Vervolgens ga je op weg.  Iedere sessie komt er één van de volgende thema’s door middel van systemische, energetische en lichaamsgerichte- en ademoefeningenaan aan bod:  Gegrond, Veilig, Autonoom, Leef, Vrij, Onschuldig, Open, Compassie, Zelfexpressie en Thuis. Zij komen voort uit de onlangs uitgekomen Innergy Waters “Op Adem Thuis-komen” serie. Het doorwerken van deze thema’s is een effectieve, afwisselende en diepgaande manier om je te bevrijden van oude beperkingen en patronen met als doel om weer terug te keren naar wie je in wezen bent.

Je bepaalt zelf of je alle sessies aanwezig bent. Je kan ook een selectie maken.

Het is niet per se nodig om de genoemde Innergy Waters “Op Adem Thuis-Komen” serie aan te schaffen, maar het geeft wel meer verdieping aan jouw proces.

NB. Deze workshopserie is een voorproefje voor het 10 maanden durende jaarprogramma met dezelfde naam, die op 10 september van start gaat en waar je je ook al voor in kunt schrijven.

 

Doelgroep:
Een ieder die zich bezig wil houden met persoonlijke ontwikkeling is van harte welkom bij deze Zoom-bijeenkomst.

Workshopdata:
14 april 2020 (intentie en gegrond)
16 april 2020 (veilig)
21 april 2020 (autonoom)
23 april 2020 (leef)
28 april 2020 (onschuldig)
30 april 2020 (vrij)
5 mei 2020 (open)
7 mei 2020 (compassie)
12 mei 2020 (zelfexpressie)
14 mei 2020 (thuis)

Workshoptijd: 20.00-ca. 21.00 uur

Begeleiding: De begeleiding is in handen van Nienke Binkhorst.

Kosten: Ik laat de balans van geven en nemen graag bij jou. Je kunt jouw bijdrage vooraf of na die tijd over maken naar Coach-Inn NL66INGB0006700271 o.v.v. van Je wordt Thuisgebracht of aan mij vragen om jou een betaalverzoek te sturen.

Locatie: De workshop volg je on-line in jouw “huiskamer”.

Inschrijven: Door je te registreren ontvang je een bevestiging met de link, die nodig is om de workshop bij te kunnen wonen.

NB. Het kan even duren voor je de bevestigingsmail ontvangen hebt. Check voor de zekerheid ook of deze per ongeluk in de spam terecht gekomen is. Mocht dat niet geval zijn, stuur dan een mail naar info@coach-inn.nl.

Benodigdheden: Voor de workshop heb je een matje, backjack en/of een makkelijk zittende stoel of meditatiekussen, dekentje, kussen, een paar blanco A4-tjes, pen en evt. een aantekenschrift nodig.