Nadat je het jaarprogramma “P.S. Je wordt thuisgebracht” Level 1 doorlopen hebt, kun je in het najaar van 2023 weer opnieuw op reis. Ook deze reis bestaat uit 10 etappes. In deel 1 hebben we op basis van 10 verschillende tussenstations een ontdekkingstocht gemaakt van de voeten naar de kruin waarbij je dichter bij jezelf en jouw essentie bent gekomen. In deel 2 zal de tocht in de omgekeerde richting gaan. We maken vanuit de kruin contact met onze zielskracht en multidimensionale inspiratiebronnen om het wezenlijke daaruit te vertalen en stap voor stap in te laten dalen en te verankeren in ons dagelijkse bestaan. “Van zielsverlangen tot aardse bestemming” is het motto dat als rode draad door de reis heen zal lopen.

Het finetunen van de reis is in volle gang. Waarschijnlijk zullen de volgende havens aangedaan worden: Innerlijke bron, intuïtief luisteren, hogere wil, passie, overgave, onbevangenheid, levensenergie, eigen wijsheid, vruchtbaarheid en weder geboorte.

Het zullen in elk geval weer nieuwe ervaringen zijn, die je op kunt doen in een groot scala aan creatieve, systemische, energetische en lichaamsgerichte (adem)oefeningen. De manifestatie van een nieuwe remedieset met energietekeningen is inmiddels gestart en zal de komende maanden verder vorm gegeven worden.

Doelgroep:
Dit jaarprogramma is bedoeld voor diegene die reisgenoot zijn geweest bij P.S. Je wordt Thuisgebracht Level 1 (live, via zoom of online) en er nog geen genoeg van hebben om zichzelf verder te ontwikkelen.

Data Jaarprogramma Level 2:
De exacte data zijn nog niet bekend. Waarschijnlijk gaat de reis op maandagen plaatsvinden. Heb je interesse, laat het weten! Bij 6 deelnemers kunnen de trossen los.

Workshoptijd: 10.00-17.00 uur

Begeleiding: De begeleiding is in handen van Nienke Binkhorst

Kosten: De kosten bedragen € 1325 incl. BTW voor particulieren en € 1325 excl. BTW voor diegene die BTW-plichtig zijn. Dit bedrag is inclusief lunch en de nieuwe remedieset.

Het is mogelijk om het inschrijfgeld in termijnen te betalen.

Locatie: De training wordt gegeven in het Bolwerk Woestijgerweg 172 in Amersfoort.

Lunch: Tussen de middag zal er een lunch verzorgd worden.

Inschrijven: via het inschrijfformulier. Na ontvangst, wordt een bevestiging en factuur toegestuurd.