Het menselijke energieveld is één grote archiefkast waarin alle informatie opgeslagen ligt met betrekking tot ervaringen uit het verleden, heden en nabije toekomst. Dit betreft levens overstijgende informatie zowel uit het stam- als ook het zielenbewustzijn.

In deze specialisatieworkshop wordt contact gemaakt met (oude) celherinneringen uit eerdere tijden en realiteiten, die invloed hebben op de wijze van handelen en zijn in het hier-en-nu en de basis vormen voor belemmerende patronen. Er worden zowel systemische als energetische oefeningen aangereikt en vaardigheden getraind die het enerzijds mogelijk maken om te onderzoeken welke rol de betreffende ervaringen in iemand huidige leven spelen en anderzijds behulpzaam zijn om beperkingen weg te nemen en patronen te doorbreken, zowel bij jezelf als in de begeleiding van anderen.

Het doel hierbij is dat de energie weer vrij gaat stromen.

Doelgroep:
deze workshop is bedoeld als specialisatieworkshop voor diegene die de opleiding Vraaggericht Energie Waarnemen en/of de opleiding Coach-Inn-Systemen heeft gevolgd (of een vergelijkbare opleiding systemisch werk en/of energetisch waarnemen bij een ander instituut).

Workshopdatum: 18 mei 2022

Workshoptijd: 10.00-17.00 uur

Begeleiding: De begeleiding is in handen van Nienke Binkhorst

Kosten: De kosten bedragen € 195 incl. BTW voor een particulieren en € 195 excl. BTW voor diegene die BTW-plichtig zijn

Locatie: De workshop wordt gegeven in het Bolwerk Woestijgerweg 172 in Amersfoort.

Lunch: Tussen de middag zal er een lunch verzorgd worden.

Inschrijven: via het inschrijfformulier. Na ontvangst, wordt een bevestiging en factuur toegestuurd.

 

Geef een reactie